Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Gratulerer


Si gratulerer med blomster!
Å feire livets store øyeblikk og milepæler er noe vi alle elsker å gjøre. Enten det er en bursdag, en ny jobb, et bryllup, en forlovelse eller en annen spesiell anledning, er det ingenting som kan uttrykke glede og kjærlighet bedre enn vakre blomster. 
Her hos Vinderen blomster har vi dedikert oss til å hjelpe deg med å uttrykke dine gratulasjoner og beste ønsker gjennom vår håndplukkede samling av blomster.

Ulike blomster
Blomster har en unik evne til å formidle følelser og symbolisere gode ønsker på en spesiell måte. Når du gir noen gratulasjonsblomster, gir du mer enn bare en gave – du gir et uttrykk for glede, kjærlighet, og stolthet. Her er noen grunner til hvorfor gratulasjonsblomster er en ideell gave:
1. Skjønnhet: Våre blomsterbuketter er nøye satt sammen for å gi den perfekte estetiske opplevelsen. Den vakre fargekombinasjonen og arrangementet gjør øyeblikket enda mer minneverdig.
2. Mening: Hver blomst har sin egen unike betydning. Velg blomster som passer best til anledningen og budskapet du vil formidle. Vi hjelper deg gjerne med å velge de riktige blomstene.
3. Langvarig glede: Gratulasjonsblomster gir glede som varer lenge. Mottakeren vil kunne nyte skjønnheten og duften av blomstene i dager etter at de har mottatt gaven din.
4. Personlig preg: Legg til en personlig touch til gratulasjonene dine ved å inkludere et kort med en hjertevarm melding. Vi hjelper deg med å gjøre det ekstra spesielt.

Vår samling
Vi tilbyr et bredt utvalg av gratulasjonsblomster for enhver anledning og ethvert budsjett. Våre erfarne blomsterdekoratører har satt sammen buketter som passer perfekt til bursdager, jubileer, nyfødte, bryllup og mer. Uansett om du foretrekker klassiske roser, fargerike liljer eller unike eksotiske blomster, har vi noe for enhver smak.

Bestill blomster i dag
Å uttrykke dine gratulasjoner har aldri vært enklere. Bestill blomster fra oss i dag, og la oss hjelpe deg med å spre glede og kjærlighet. Uansett hvor du trenger å sende dine beste ønsker, enten det er lokalt eller internasjonalt, er vi hos Vinderen blomster her for å hjelpe deg med å gjøre det minneverdig.

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.