Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Brudebuketter

 
Velkommen til vårt bryllupsblomsterparadis
Vi forstår hvor spesiell og minneverdig bryllupsdagen deres er. Hvert øyeblikk er dyrebart, og detaljene spiller en avgjørende rolle i å skape den perfekte dagen dere har drømt om. Blomster har en unik evne til å forvandle atmosfæren og legge til en følelse av skjønnhet og romantikk som bare kan sammenlignes med kjærligheten du deler med din partner.
Vårt dedikerte team av blomsterdesignere er her for å gjøre deres bryllupsdag enda mer spesiell. Vi skaper skreddersydde bryllupsblomsterarrangementer som er helt unike for dere som et par. Enten du foretrekker en romantisk, vintage-stil eller en moderne og elegant estetikk, kan vi hjelpe deg med å realisere din visjon.
 
Våre tjenester inkluderer:
1. Bryllupsbuketter: Vi designer vakre buketter som passer perfekt til din bryllupsstil og fargevalg.
2. Bryllupsdekorasjon: La oss ta vare på blomsterdekorasjonen for seremonien og mottakelsen, inkludert borddekorasjoner, blomsterbuer og mye mer.
3. Blomsterkranser: Skap en bohemske følelse med nydelige blomsterkranser for bruden og brudepiker.
4. Blomster til brudgommen og forlover: Vi glemmer ikke den viktige mannen i bryllupet. Vi tilbyr stilige boutonnières og corsager.
5. Blomsterlevering: Vi sørger for at alle blomster blir levert i god tid til bryllupsstedet.
 
Vi mener at blomster er en av de vakreste måtene å uttrykke kjærlighet og glede på, og vi er glade for å være en del av deres store øyeblikk. Vårt mål er å lage blomsterarrangementer som ikke bare er vakre, men som også reflekterer deres unike kjærlighetshistorie.
 
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon, slik at vi kan begynne å planlegge de vakreste bryllupsblomstene som passer perfekt til deres spesielle dag. Vi ser frem til å være en del av deres bryllupseventyr og skape minner som varer livet ut.
 
Velkommen til vårt bryllupsblomsterparadis, hvor kjærlighet og blomster blomstrer sammen
Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.

Glød

Glød

Fra kr 2650,-
Bohem

Bohem

Fra kr 2650,-