Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Begravelse

 
Blomster til Begravelser
I øyeblikkene av sorg og tap er blomster en symbolsk måte å uttrykke medfølelse, respekt og kjærlighet for den avdøde. Hos Vinderen blomster forstår vi at begravelser er en tid for å ære minnet om våre kjære på en verdig måte, og våre spesiallagde blomsterarrangementer, inkludert vakre bårebuketter, gir en siste hyllest som varer.
 
Bårebuketter: Skjønnheten i et siste farvel
En bårebukett er en av de mest betydningsfulle blomsterarrangementene i en begravelse. Den er plassert på kisten som en siste gest av kjærlighet og respekt. Våre erfarne blomsterdesignere vet hvor viktig denne buketten er, og de skaper bårebuketter som reflekterer den unike personligheten til den avdøde.
 
Hva symboliserer våre bårebuketter?
1. Eleganse: Våre bårebuketter er utformet med eleganse og enkelhet, og de utstråler en følelse av verdighet og respekt.
2. Blomsternes språk: Hver blomst i bårebuketten er nøye valgt for sin symbolske betydning. Vi bruker ofte hvite roser for å uttrykke renhet og uskyld, og liljer for å symbolisere gjenfødelse.
3. Personlig touch: Vi gir deg muligheten til å tilpasse bårebuketten med blomster og farger som best representerer den avdøde og deres minne.
 
Støtte i den vanskelige tiden
Å miste noen man er glad i, er en følelsesladet opplevelse, og vi er her for å støtte deg gjennom denne vanskelige tiden. Vinderen blomster tilbyr pålitelig levering av blomster til begravelsesseremonier, slik at du kan fokusere på å ta farvel med verdigheten og roen som trengs.
 
Ta kontakt med oss i dag for å bestille en bårebukett eller for å få råd om hvordan du kan ære minnet om din kjære gjennom blomster. La Vinderen blomster være din samarbeidspartner når det gjelder å skape en verdig og vakker farvel.
Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.

Krans

Krans

Fra kr 2100,-
Krans

Krans

Fra kr 2600,-
Krans

Krans

Fra kr 3200,-
Krans

Krans

Fra kr 4000,-
Krans

Krans

Fra kr 2100,-
Krans

Krans

Fra kr 2600,-
Krans

Krans

Fra kr 3200,-
Krans

Krans

Fra kr 4000,-
Hjerte

Hjerte

Fra kr 2100,-
Hjerte

Hjerte

Fra kr 2800,-
Hjerte

Hjerte

Fra kr 3600,-