Sorg

EN SISTE HILSEN

Når vi har mistet en nær og kjær strekker ikke alltid ord til. En siste hilsen med blomster er en tradisjonell og vakker måte å si farvel på. Blomster har mange oppgaver ved livets slutt. De skal skape en vakker ramme for det sermonielle, de skal bekrefte omtanke og de skal gi trøst og nytt håp i sorg. Mange ønsker en helhet som skal fortelle en historie om den som har gått bort, og gjerne gjenspeile interesser og personlighet.

Mange ønsker råd til valg av blomster, tekst på bånd og hva slags bårebinderi de skal velge.                                   Bårekrans, bårebukett, båredekorasjon, hjerte, pute, kors, kistedekorasjon er noen av de mest brukte bårearbeidene.

Alt dette kan vi hjelpe med, vi har lang erfaring av tradisjonelle og personlige hilsener. Her finner du eksempler på noe av det våre blomsterdekoratører har laget, og vi hjelper gjerne deg til å finne akkurat den hilsenen du ønsker å gi.

 

9_sorg_chrysantemum_roser_hjerte9_sorg_lilium_thuja_krone_krans9_sorg_roser_phlox_baredekorasjonkondolanseKisteDekIMG_1707